lördag 30 maj 2009

K869, startgrupp E

Nu är det mindre än 6 timmar till start, nr K869 är klar för start, svartklädd med IF Linnéas klubbfärger tänker jag nöta 42195 meter asfalt i det vackra Stockholm. Jag tänker kämpa, svettas, glädjas och ta hjälp av publik och alla som jag vet supportar mig men framförallt tänker jag klunga ihop mig med några ultradrottningar från klubben ;) Det här blir en bra dag!!! Lycka till alla därute, where ever you are!

3 kommentarer:

gullfot sa...

Nu är det nära! Det ska bli så kul - ses snart!

Helena sa...

Yey, party hela dan!!!! :D

Anonym sa...

Grattis Helena till den fina tiden!!! Vad duktig du är!!!! Såg miltiderna i masses matris vi kunde där se hur du sprang imponerande jämnt!!! Och dessutom snabbare än på vårruset i hela fyra mil... Jag som tyckte vi toksprang 5 kilometer.... det är helt obegripligt för mig att ni klarar av att genomföra det ni gör på ett maraton. Det är så imponerande!!! Än en gång stort tack för all pepping och stödet jag fick i onsdags. Jag är så himla tacksam!

Kul också att få träffa din Henrik och barnen, familjebilden jag tog på er på festen blev så bra, tycker jag. Kolla picasawebben på max&nisse. Se så söta syskonen är mot varandra =)

Än en gång stort tack Helena!
Kram,
Görel