fredag 20 november 2009

Trevlig helg!!!! :D

I väntan på att mannen ska packa klart passar jag på att svänga in här ;) Det är dags att återigen tillbringa en helg i Flen för vår årliga ljusstöpning och julmarknadsbesök med svärföräldarna. Vill minnas att jag bloggade om detta förra året och nu har det helt plötsligt gått ett år...ett HELT ÅR!??? Vad hände liksom??? Vad tiden går fort! När vi ändå byter miljö passar jag såklart på att springa lite där också. Har inte sprungit på över en vecka så nu är springsuget enormt!! Håll tummarna för att foten håller den här gången, så den inte bråkar med mig igen...Ska försöka köra två kortare terrängpass och undvika asfalt nu när man har chansen. Jag menar, ska man befinna sig helt i Flen hela helgen så får man utnyttja det faktum att det finns bra grusvägar! Häpp på er och trevlig helg!!
PS. Förra året var det snö i Flen den här helgen, nu lyser den med sin frånvaro, hoppas på lite sol till helgen i alla fall! DS
http://wiccankraft.blogg.se/images/2009/solen_33337104_34292937.jpg

BTW så har det dykt upp lite fler bilder från Stockholm marathon 2009, jag börjar genast längta till loppet 2010, ni är väl anmälda???

6 kommentarer:

Jossan sa...

Jajemen jag är anmäld!
(huvaligen vad har jag gett mig in på)

Go go Helena nu springer vi!

Helena sa...

:D Härligt Jossan, yey let's go!!! ;)

Carina sa...

Halloj Helena!! Klart man är anmäld, ska bli kuta av då!!

Du har en utmaning att hämta på min blogg!

Kram!!

MarathonMia sa...

Ett år!!! Jeeeeezus!

Magdalena sa...

Vill önska dig en god jul och ett suprebra löparår 2010!

Helena sa...

Tack detsamma Magdalena!!! :)