söndag 23 november 2008

Julstämning

Helgen har tillbringats i julens tecken. Hos svärföräldrarna i Flen har ljusstöpning gått av stapeln för säkert 10 året i rad, hembygdsföreningens julmarknad besökts och mängder av julmat stoppats i magen. Lite tråkigt att jag missat TSMträningen för tredje söndagen i rad, men jag skulle för allt i världen inte vilja missa vår traditionella "julhelg" i Flen heller ;) Både barnen och jag verkar tycka att det är lika roligt. Vad maken tycker är en annan femma, men han kan ju alltid datanörda sig med sin pappa:D

En skön men något hal vinterrunda genom ett snötäckt Flen hann jag med i alla fall. Stora vita snöflingor singlade ned genom den kalla luften och solen lyste, vilken oslagbar kombination! Batterierna är laddade och snart går färden tillbaka till storstaden igen. Trevlig söndag på er!


http://hem.passagen.se/flenshbf/images/thulep/loftbodenl.jpg
Thuleparken Flen där julmarknaden gick av stapeln

3 kommentarer:

MarathonMia sa...

Åh vad mysigt det låter! Trevlig söndag på dig med! Kram

Anonym sa...

Ljusstöpning - det ger minsann julstämning det! *lite avundssjuk*
Vår stöpartradition har dött ut - tyvärr - och med den tillverkningen av ljusstakar. Det krävdes nämligen en ny version varje år eftersom ljusen aldrig passade i standradvarianten. Kan det ha berott på glöggen?

Karin sa...

Åh, vad mysigt! Helt klart värt att missa snömodds-TSM för ljusstöpning i Flen :-) Skön söndag på dig med!