söndag 28 december 2008

Lucka 21, 22, 23 och 24 ,BINGO!!!

Och där var hela julhelgen förbi och bloggandet fick lämna plats för firande som sig bör. Lite kom jag av mig pga mitt nedrans löparknä. En lite snabb uppdatering av luckorna, sen blickar vi framåt tycker jag ;)

21 dec
http://www.anglastugan.se/Bilder/evan_advent4.gif
Fjärde advent; När fjärde ljuset brinner, vi juleklappar syr,
vi bakar bullar och har ett väldigt bestyr.

Ja det var väl ungefär det jag ägnade mig åt, baka med barnen, putsa och fixa hemma och inhandla (iNTE sy, usch) de sista julklapparna. Och muttra lite över den missade TSMträningen :(

22dec

Denna dag, en vändpunkt i mitt liv, då jag stegade in genom dörren till den, av min naprapat rekommenderade, fotspecialist som tog sig an mitt fall med stor kunskap och engagemang.
Fick springa på löpband där de noggrannt studerade mina steg i löpardojjorna. Upptäckte att jag "snärtade till" ordentligt med högerhälen men kom ur steget starkt och bra. Inga skor i världen kan hjälpa en sån snärt och därför hade jag förr eller senare fått mitt löparknä. De la in ett inlägg som skulle motverka snärten plus en kil men det hjälpte föga upptäckte de sedan på film nr 2 (på vilken jag sprang igen på löpbandet fast nu med inläggen...
)
Nåväl, detta resulterade i att jag fick en tid samma dag (!) för att forma inlägg efter mina fötter. Ännu en ny värld öppnade sig för mig, vilka grejer det finns! Efter ca en timme hade jag nya inläggen i min hand och var 1200kr fattigare. Det sög så här i juletider kan jag meddela ;) men snart skulle det visa sig vara värt det!

23 dec
Dan före dopparedan bjöd på traditionsenlig julgranspåklädning och sippandes på en god cognacsglögg vilade jag mitt knä ytterligare en dag från löpningen.

24 dec

Denna lucka tillägnar jag årets mysigaste tilldragelse i löparsammanhang, nästa år är jag garanterat med!!!
GOD JUL!!!

Och nu sitter jag här några dagar senare med ett leende på läpparna. Tre kortare joggingturer har jag hunnit med och i knät känns INGENTING! Så underbart. På onsdag är det nyårslopp i Vallentuna. Tänker vila fram tills dess och sedan köra motionsklassen fyra km bara för känslan och den underbara glädjen i att få träffa sina klubbkamrater igen. Stay tuned!

3 kommentarer:

Karin sa...

God fortsättning, vännen! Jag ryser av löparlycka när jag läser om dramatiken kring knät och den förmodade lyckliga utgången. Underbart! Du kan få min startplats i motionsklassen, jag ska avstå tävlan för mitt eget bästa. Men heja, det ska jag!

Jossan sa...

härligt att höra att det närmar sig en lösning för ditt knä gumman, jag håller alla tummar och tår jag har att det funkar bra för dig!
kram!!

Helena sa...

Karin; Tack! Jag tar gärna din startplats, men går det att ändra namnet? Vad synd att du inte kan springa, men kroppen vet väl bäst ;) God fortsättning på dig med!

Jossan: tack! Hoppas vi ses snart! Kram!